ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ

Η χώρα η οποία μέτρησε τόσους νεκρούς της από τους ναζί και πολέμησε εναντίον τους,τώρα εκλέγει στη βουλή ένα νεοναζιστικό κόμμα : τη Χρυσή Αυγή.Άραγε αυτή η κοινωνία έχει χάσει κάθε ίχνος ιστορικής μνήμης και αξιοπρέπειας? (Σε περιοχές που έγιναν οι μεγαλύτερες σφαγές από τους ναζί,όπως το Δίστομμο και τα Καλάβρυτα,οι νεοναζί πήραν μεγάλα ποσοστά.Αυτό είναι ξεφτύλα!)

Τα βουνά της Ηπείρου είναι γεμάτα από τάφους των αγωνιστών κατά των ναζί, και τώρα οι κάλπες είναι γεμάτες με ψήφους υπέρ τους.

Τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι σημαντικό να διογκωθεί ο αντιφασιστικός αγώνας.Γιατί ο ταξικός πόλεμος ο οποίος βρισκόμαστε πρέπει να είναι και αντιφασιστικός,αλλιώς δεν θα είναι τίποτε .

Είναι ντροπή μας να τους παρακολουθούμε απ΄τους καναπέδες μας,να μας μιλούν από τα δελτία ειδήσεων καθισμένοι στα έδρανα της βουλής και να μην τους κυνηγάμε.

Η ψήφος σε ένα εθνικιστικό-ναζιστικό κόμμα δεν είναι ψήφος αντίδρασης αλλά άρρωστη ψήφος.Άλλωστε το πόσο ΄΄αντιδραστικοί΄΄ είναι το δείχνουν κάθε φορά που με τη βοήθεια της αστυνομίας χτυπούν και μαχαιρώνουν αγωνιστές στο δρόμο.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα που λέει ότι η ΄΄δημοκρατία΄΄ τους χωράει όλους.Είναι εχθροί της ελευθερίας!Καμμιά ελευθερία λοιπόν στους εχθρούς της ελευθερίας.Είναι χρέος μας να ενισχύσουμε το αντιφασιστικό κίνημα και να αποδείξουμε πως τα νούμερα στις κάλπες τους δεν έχουν τίποτα να πούν απο την στιγμή που ο δρόμος μας ανήκει.Στον δρόμο θα αποδείξουμε την δικιά μας νίκη όταν τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους.

Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνιση ενάντια στην φασιστική απειλή. Ενάντια σε αυτούς που πήραν προαγωγή απο παρακράτος σε κράτος.

Ας μην μείνουμε στην θεωρία εναντίον τους,αλλά να περάσουμε σε πράξη,σε αντεπίθεση και σε οργάνωση επειδή μας αφορά όλους.Οι γυναίκες κατα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι κατώτερες και έχουν γεννηθεί μόνο για τον ΄΄ιερό΄΄ σκοπό της μητρότητας,όπως επίσης μια απο τις θέσεις τους είναι οτι όποιος άνθρωπος δεν ταιριαζει με το προφίλ του άρειου ανθρώπου θα καταλήγει σε φούρνους.(Οντας αξιοι συνεχιστες του έργου του Χιτλερ).Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο :

ΣΥΝΕΝΟΧΗ Ή ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Αν και είμαστε απέναντι απο στρατούς και πολέμους,εδώ στον ταξικό πόλεμο(τον μόνο που αναγνωρίζουμε) πρέπει να οργανωθούμε ισάξια.Για να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους με μιλιταριστικές τακτικές πρέπει να γίνουμε αντιφασιστικός – αντισυστημικός ΄΄στρατός΄΄,με όρους πάντα αντιιεραρχικους,αυτοοργάνωσης,αλληλεγγύης και συντροφικότητας.

 

Να σπάσουμε τα χρυσά αυγά που εκκολάπτουν το φίδι του ναζισμού.

ANTIFA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

αντιφασίστες-αντιφασίστριες

από την κατάληψη

κελί της ελευθερίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *